Big Brother of Monty Python?

Opgeraapt in het regionaal nieuws:

“Op de beelden van beveiligingscamera van het recyclagepark op de industriezone van Menen, werd een metaaldief aan het werk gezien. Diezelfde man werd al tweemaal op de beelden opgemerkt. Bernard Vanoverberghe, politiecommissaris van Grensleie: ‘Dezelfde nacht dat er in Menen werd ingebroken, werd er ook in het Gullegemse recyclagepark ingebroken. In beide gevallen werden er oude metalen gestolen. Maar in Gullegem is er geen camerabewaking.’ Mirom overweegt om op al haar recyclageparken camerabewaking te installeren.”

Camerabewaking op alle containerparken? OK, we weten ook wel dat afval big business is. Maar oud ijzer laten bewaken door camera’s? Zijn wij dan echt de enigen die dergelijke berichten ronduit hilarisch vinden?