Surveillance Camera Players bezoeken Montreal

Half februari was Bill Brown van de roemruchte Surveillance Camera Players op bezoek in het Canadese Montreal. Hij was er op uitnodiging van het Canadian Center for Architecture (CCA) in het kader van de tentoonstelling Actions: Comment s’approprier la ville.

Een verslag van zijn trip en van de walking tour langs de bewakingscamera’s vind je terug op zijn website.

3 REACTIES

  1. Great site this pgzlog.wordpress.com and I am really pleased to see you have what I am actually looking for here and this this post is exactly what I am interested in. I shall be pleased to become a regular visitor :)

  2. rated site this pgzlog.wordpress.com rated to see you have what I am actually looking for here and this this post is exactly what I am interested in. I shall be pleased to become a regular visitor :)

  3. formidable site this pgzlog.wordpress.com terrific to see you have what I am actually looking for here and this this post is exactly what I am interested in. I shall be pleased to become a regular visitor :)

Reacties zijn gesloten.