Notes from the ubiquitous surveillance society

David Murakami Wood, hoofdredacteur van “Surveillance & Society”, is begin dit jaar van start gegaan met een blog rond de surveillance maatschappij. Dit zegt hij zelf over zijn “Notes from the ubiquitous surveillance society“:

We’re already living in a surveillance society. Surveillance is everywhere. This blog is a kind of research diary and clipboard of interesting things from me on surveillance, security and society. It’s largely intended for me to order my thoughts and keep a record during my current project, Cultures of Urban Surveillance, but I am happy to share it with anyone who is interested and happy to receive comments, clarifications, corrections and contradictions.

Boeiende lectuur voor wie zoals wij met een kritisch oog naar onze surveillance maatschappij wil blijven kijken. We hebben in ieder geval zijn blog toegevoegd aan onze links.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.