Fransen spenderen 1 miljard euro per jaar aan camerabewaking

Crisis? Welke crisis?

In Frankrijk is de markt van camerabewaking goed voor een omzet van een klein miljard euro. Dat betekent een verdubbeling van het zakencijfer sedert het jaar 2000. Voor 2010 wordt opnieuw een groei van om en nabij de 5 procent voorzien. De totale omzet van de veiligheidsindustrie wordt gerekend op een goeie 19 miljard euro. Daarin zit onder meer een gans arsenaal antiterrorisme maatregelen, bewakingsopdrachten, beveiliging op vliegvelden, enzoverder.

Lees het volledige artikel.

1 REACTIE

  1. Jan27 The ACTA was signed by Obama in September. It’s uuconstitntional since it’s considered an executive agreement but at the current time, ACTA doesn’t do anything but keep our copyright at the current DMCA level without taking away the very bad NET Act or ProIP Act. Funny thing is, Biden raised a huge stink when Bush did this. But he remains silent as VP as a huge fan of the movie and music industry.

Reacties zijn gesloten.