Cameraspotting 20 juni in Gent

De cameraspotting nadert met rasse schreden. Tijd dus voor een reeks posts met een kort woordje extra uitleg en vooral met een reeks tips voor een creatieve spotting.

De cameraspotting is namelijk niet alleen zoveel mogelijk bewakingscamera’s fotograferen. Dat is het ook, vergeet dus zeker niet een fototoestel of gsm met camera mee te brengen. Maar daarnaast mag je gerust je creativiteit de vrije loop laten. Wie met een originele actie op de proppen komt, maakt namelijk (behalve een meer dan eervolle vermelding op deze pagina’s) kans op een extra prijs die tijdens de Big Brother Awards uitgereikt wordt.

Eigen ideeën zijn natuurlijk altijd de beste. Maar wie even zonder inspiratie zit, kan misschien putten uit de ideeën die we her en der gesprokkeld hebben en straks beginnen te posten. Heb je zelf nog iets toe te voegen, laat dat dan zeker ook weten. Of nog beter: kom ze op zondag 20 juni in Gent in de praktijk brengen.