8 augustus: cameraspotting in Lokeren

De tweede cameraspotting komt eraan. Na de eerste geslaagde cameraspotting in Gent, gaan we deze keer naar Lokeren. Afspraak op 8 augustus om 14u aan het Stationsplein van Lokeren.

De cameraspotting is een unieke gelegenheid om de wildgroei van camerabewaking aan te klagen. Gedurende een paar uur proberen we zoveel mogelijk bewakingscamera’s in kaart te brengen. We doen dit met een spel. Degene die tijdens de cameraspoting het meeste bewakingscamera’s op de kaart gezet heeft, krijgt als prijs de enige echte privacy-kit van de Liga.

En je mag ook je fantasie de vrije loop laten. Laat een ballon voor de camera hangen, voer een toepasselijk toneelstukje uit, voorzie een camera van (on)gepaste attributen, … Wie ons de origineelste foto van een bewakingscamera bezorgt, mag zijn prijs komen afhalen op 17 november op de uitreiking van de Big Brother Awards!

Meer weten? Mail wim@datapanik.org of arne@mensenrechten.be.