Een bewakingscamera aan elke voorgevel?

Wil u zich ook eens laten verrassen door een bewakingscamera aan uw voorgevel? Dan kan u best verhuizen naar Lennik waar de wildgroei aan camerabewaking een wel heel plastische vorm aanneemt. En waar de gemeente bovendien weinig last van scrupules heeft als het gaat over de plaats waar ze de camera’s hangen.

Toen een echtpaar terugkeerde van vakantie merkten ze immers tot hun verbazing dat gemeentearbeiders naast hun slaapkamerraam een bewakingscamera bevestigd hadden. De camera moet hun straat en een aanpalend plein in de gaten houden. Het spreekt voor zich dat de bewoners van het huis weinig opgezet zijn met deze “geveldecoratie”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uSdZgWip7F0]

1 REACTIE

  1. Da’s dan veiligheidsarchitectuur in zijn meest letterlijke betekenis. Krijg zoiets bijna in je slaapkamer …

Reacties zijn gesloten.