Big Brother Awards op 17 november in Gent

Big Brother zit overal. Op woensdag 17 november zit hij zelfs in de Gentse Vooruit waar hij zich nog eens extra te schande laat zetten. Die avond worden daar immers voor de eerste keer in België de Big Brother Awards uitgereikt.

De Liga voor Mensenrechten heeft, uit het overaanbod aan instellingen, personen en organisaties die het niet zo nauw nemen met de privacy, uiteindelijk zeven kandidaten geselecteerd. Eén van die zeven privacyschenders wordt op 17 november uitgeroepen tot winnaar van de Big Brother Award (hoewel ze wat ons betreft allemaal een big brother award verdienen).

De Liga voor Mensenrechten heeft voor die avond ook een resem sprekers en debaters uitgenodigd om dieper in te gaan op enkele privacykwesties. Het belooft een feestelijke avond te worden, gevuld met debat én privacyschendingen.

Big Brother Awards op woensdag 17 november 2010 om 20u in de Vooruit (Sint-Pietersnieuwstraat 23, Gent). Inkom is gratis, inschrijven via bba@mensenrechten.be of 09/223.07.38.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.