Bibliotheek /// Les surveillants surveillés

Als opwarmer voor de uitreiking van de allereerste Big Brother Awards in Vlaanderen (remember 17 november in de Gentse Vooruit), stappen we even de grens over richting Frankrijk. Daar konden ze dit jaar al de tiende verjaardag van de uitreiking van de Big Brother Awards vieren. Dat gebeurde met een uitgebreid programma, waarbij niet minder dan 10 prijzen werden uitgereikt en waarin onder meer ook werd teruggekeken op de afgelopen jaren.

Twee jaar geleden blikten de Franse initiatiefnemers ook al eens terug met een publicatie onder de titel “Les surveillants surveillés.” Het boek verscheen bij Les Editions Zone waar het nog steeds te bestellen is. Wie dat wil kan “Les surveillants surveillés” integraal (98 pag. pdf) lezen op de website van de uitgeverij. Waarna je uiteraard de uitgevers wil steunen, door bij hen een gedrukt exemplaar te bestellen. Boeiende lectuur gegarandeerd.