Quadrature Communication Camp

Vanavond (24/06) gaat het Quadrature Communication Camp in Parijs van start met een borrel. Het Camp loopt daarna nog het hele weekend. Wie al dan niet toevallig in de Franse hoofdstad zou zijn, kan langs lopen in de C14. Wie er niet fysiek bij kan zijn, kan het hele gebeuren volgen én deelnemen via de website.

Quadrature Communication Camp is een initiatief van La Quadrature du Net en de Electronic Frontier Foundation. Beide organisaties zijn al jaren actief rond alles wat van ver of van dichtbij te maken heeft met online rechten en vrijheden. De thema’s van het 48 uur durende Camp sluiten daar nauw bij aan: ACTA, netneutraliteit, surveillance, bescherming van de privacy en de verdediging van een vrij en open internet. 

La Quadrature en EFF bieden met hun Communication Camp volop ruimte en mogelijkheden voor grafici, webdesigners, fotografen, schrijvers, muzikanten en andere codegoochelaars om een zo breed mogelijk publiek te informeren over hun bekommernissen. En zoals al gezegd: wie een vrij en open internet wil verdedigen, moet niet per se naar Parijs afzakken.
Check de website en join in.