Big Brother bespiedt alle buitenwippers in Gent

De stad Gent wil dat alle cafés en dancings die een portier aan de deur hebben staan, binnenkort een camera hangen die het doen en laten van die buitenwippers voortdurend registreert. Bedoeling is om op die manier discriminatie aan de toegangsdeur tegen te gaan.

Lees verder bij de Standaard.

Zo’n bericht maakt wel nieuwsgierig naar het type camera dat ze in Gent willen installeren. Bewakingscamera’s die discriminatie kunnen registreren?

1 REACTIE

  1. Kleine groepen met eenzelfde shirt worden eveneens geweigerd zo blijkt. Feestvierders, vrijgezellen worden al even goed en soms met harde hand de inkom ontzegt. Spijtig genoeg zijn sommige portiers zich niet bewust van hun eigen arrogantie en lokken zelf agressie uit. Ze gebruiken dan ook lepe trucjes om camerabeelden in hun voordeel te laten pleiten door ongezien uw kruis vast te pakken of als u naar een plaats gedwongen wordt uit het camerabeeld zodat zij daar hun frustraties kunnen uitwerken.

Reacties zijn gesloten.