Laat je stem horen over #NMBSgate #SNCBgate

nurpa-hermes

We hebben het hier al uitgebreid gehad over het datalek bij NMBS Europe, waarbij de gegevens van anderhalf miljoen klanten op de virtuele straatstenen kwamen te liggen. Dat zijn anderhalf miljoen redenen om je stem te laten horen en duidelijk te maken dat dit niet zomaar kan passeren.

Om dat op een zo simpel mogelijke manier te doen, heeft NURPA een fantastische tool ontwikkeld. Met Hermes kan je toegang krijgen tot de nodige informatie, een klacht neerleggen bij de Belgische Privacycommissie en bezwaar aantekenen tegen het gebruik van jouw persoonlijke gegevens.

Klik hier voor de online tool Hermes. Vul je gegevens in, print de pdf af en verstuur de brieven naar de NMBS en de Privacycommissie. Doen!

Overigens, voor wie zich ongerust zou maken over de persoonlijke gegevens die je in de tool moet invullen: no worries. Alle gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor het aanmaken van de gepersonaliseerde documenten. Geen enkel gegeven of document wordt bewaard. Wie zich daar persoonlijk van wil vergewissen, kan bovendien de broncode van de applicatie online bekijken.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.