Save the date: Freedom Not Fear 2013 in Brussel

FNF2013

Spread the word! Ook dit jaar komt er weer een internationale Freedom Not Fear in Brussel. Voor het programma en meer details moet je nog even geduld hebben, maar datum en plek liggen ondertussen vast. Freedom Not Fear gaat door van (vrijdag 4 tot maandag 7 oktober) vrijdag 27 tot maandag 30 september 2013. Plaats van afspraak is terug bij Mundo B, Edimburgstraat in Brussel.
Het evenement blijft uiteraard gratis en voor iedereen vrij toegankelijk. Maar omdat we dit jaar een paar extra onkosten hebben, lanceren we ook een crowdfunding via betterplace.org. Wie dat wil, kan ons daar een financieel duwtje in de rug geven.

De linklijst voor alles wat je wil weten over Freedom Not Fear 2013:

fnf2013-venetiePS: wie oktober nog veel te veraf vindt, kan begin februari afzakken naar Venetië. Daar organiseert anopticon.org op 9 februari een wintereditie van Freedom Not Fear.

We are pleased to invite you on 2013-09-02, in the historical venetian building Ca’Tron, prestigious Faculty of Urban Planning (IUAV), facing the Grand Canal and recently saved from its sale. With the international event against surveillance, Freedom Not Fear, our aim is to bring to a halt excessive surveillance, with actions against control as a mean of repression of our freedom. To take concrete action against the instruments of control. Lies that are the essence of propagandistic fear will be unmasked. We are going to distribute Free software for encryption, privacy and other utilities. There will be workshops with high-level speakers, thus helping those who want to be able to protect their own privacy and data, be they private or corporate ones.