Niet te missen: CPDP2014 van 22 tot 24 januari in Brussel

cpdp2014

De jaarlijkse internationale conferentie Computers, Privacy and Data Protection (CPDP2014) is stilaan uitgegroeid tot een niet te missen traditie voor iedereen die zich om privacy en gegevensbescherming bekommert. De editie 2014 – ondertussen al de zevende op rij – belooft bovendien nog groter én interessanter te worden, met niet minder dan 60 panels over zowat alle actuele thema’s: de herziening van het Europees recht inzake gegevensbescherming, PRISM, big data, computercriminaliteit, dataretentie, cloud computing, handhaving door privacy-commissies, biometrie, genetische privacy en nog veel meer. CPDP zal ook een volledige dag wijden aan de ethische problemen in verband met gegevensverzameling van minderheden, en het gebruik van technologie om de status van de Roma te verbeteren.

Voeg daar nog eens hele reeks nevenactiviteiten aan toe en je krijgt een unieke gelegenheid om mee het debat over actuele thema’s inzake privacy- en gegevensbescherming te voeren.

CPDP2014 gaat door van 22 tot 24 januari in De Hallen van Schaarbeek te Brussel.
Het volledige programma vind je via www.cpdpconferences.org, waar je je ook kan registreren.
Contact: info@cpdpconferences.org