Verdedig uw digitale rechten en steun EDRi

edri-support

Wie bekommerd is om zijn of haar digitale rechten en vrijheden, zal misschien de naam EDRi al eens tegen het digitale lijf gelopen zijn. EDRi is de Europese burgerrechtenorganisatie die zich inzet voor internetvrijheid en netneutraliteit. De organisatie werd in 2002 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een digitale waakhond die ervoor wil zorgen dat jouw rechten en vrijheden ook online gerespecteerd worden. Ze houdt een oogje in het zeil bij alle discussies die op het Europees vlak gevoerd worden en mengt zich waar nodig ook in de debatten. Het kleine team dat in Brussel gevestigd is, probeert op die manier wonderen te verrichten en slaagt daar soms ook in. Jammer genoeg is EDRi ook stevig ondergefinancierd, zeker als je het vergelijkt met de miljoenen die in de anti-privacy lobby gepompt worden. Ze heeft jouw steun dan ook hard nodig. Daarom is EDRi een campagne gestart om meer middelen te verzamelen om onze privacy te kunnen blijven verdedigen op het niveau waar de cruciale beslissingen genomen worden, namelijk het Europese niveau. Op deze pagina vind je alle info die nodig is om dat werk mee mogelijk te helpen maken. Wat EDRi doet, is broodnodig. Dus zeker doen!

edri-support1