Hoe “privacygevoelig” ben jij? Test het bij De Standaard

destandaard-privacytest

Op de website van De Standaard kan je testen hoe “privacygevoelig” je bent. Met een snelle test kom je iets meer te weten over hoeveel vat je nog hebt op je digitale sporen. Veel te weinig, wat ons betreft. Maar test het gerust zelf en krijg meteen ook een paar nuttige tips mee over hoe je de grip op je privacy kan vergroten. De privacytest werd ontwikkeld door mediawijs.be dat ook een dossier online privacy samenstelde.

Wie de kleine lettertjes bij de test leest, zal merken dat de aanleiding voor de privacytest de nakende Big Brother Awards zijn. Wie nog niet gestemd heeft, kan dat nog altijd doen op één van de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar. Ook voor de feestelijke uitreiking van de Awards en de Privacysalons op 15 oktober in de Brusselse KVS kan je nog inschrijven. Zeker doen!

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.