Freedom Not Fear 2015

Freedom Not Fear is het ideale weekend om privacy-activisten, burgerrechtenorganisaties en kritische individuen uit heel Europa te ontmoeten en te netwerken of gewoon een praatje te slaan met gelijkgezinden die een even gezonde afkeer hebben van de controlewaan en alles wat met surveillance te maken heeft. Wie één van de vorige edities bijgewoond heeft, weet dat deze dagen altijd inspirerend en stimulerend zijn. Freedom Not Fear 2015 gaat door van 16 tot 19 oktober in Mundo B (Brussel).

freedom-not-fear-fnf2015

Een greep uit het programma:

  • Op vrijdag keynote van Wojciech Wiewiórowski, adjunct van de Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS).
  • Op zaterdag workshops rond onder meer dataretentie, de Europese privacyregelgeving, netneutraliteit, … Er wordt afgesloten met een cryptoparty.
  • Op zondag workshops rond PNR, copyright reform, …
  • Het volledige programma vind je hier.