Freedom Not Fear op Radio Centraal

De jaarlijkse Freedom Not Fear zit er weer op en wie er bij was, die weet dat het goed was. Uiteraard de workshops en de lezingen (en voor de die-hards de ontmoetingen met europarlementariërs). Maar zeker en vast (en misschien meer nog) de losse babbels, de toevallige ontmoetingen, de informele netwerken, het uitwisselen van ervaringen en het tussen pot en pint smeden van plannen. Het was er weer allemaal. En dat allemaal in Brussel, de plek waar de Europese instellingen beslissingen nemen over onze privacy en andere burgerrechten.

Om nog eens een uitgebreide blik te werpen op de thema’s die tijdens het weekend aan bod kwamen, sprak Radio Centraal met Anna – één van de organisatoren van de Freedom Not Fear. Uiteraard best te herbeluisteren op de website van Radio Centraal, maar ook hieronder.