#cpdp2016 Volg de CPDP conferentie via Twitter

Morgen (we bedoelen uiteraard woensdag 27 januari) gaat de CPDP conferentie officieel van start. Drie dagen lang debatten, discussies, sprekers, side events en meer van dat moois. Jammer voor wie het moet missen, wegens moeten werken of andere verplichtingen of te beperkt budget of welke goede reden u ook maar kan verzinnen. Misschien is het een magere troost, maar om een beetje in de sfeer te blijven kan je CPDP ook via twitter volgen. Het is een combinatie van sfeer opsnuiven en ideeën oppikken. Om het u makkelijk te maken, plaatsen we hieronder de tijdlijn van #cpdp2016. Veel plezier en doe er uw voordeel mee.

PS Wie hierboven enkel een link en geen twitter feed ziet, moet wellicht hier en daar iets uitschakelen. Plugins als Adblocker bijvoorbeeld blokkeren de twitter embed. Even wat experimenteren zou het euvel moeten verhelpen. Werkt het nog niet? Je kan natuurlijk ook gewoon rechtstreeks naar twitter gaan.