Facebookblokkade voortaan nog makkelijker te omzeilen

link-iconBelgbook, de site die het voor niet-facebookleden mogelijk maakt om facebookpagina’s te bekijken, breidt uit. Voortaan is er een browserextensie waarmee je ook openbare profielen kan bekijken. De Belgbook-plugin is terug te vinden in de Chrome Store. De Ceukelaire kan de blokkade van Facebook omzeilen door met de extensie een cookie te simuleren waardoor Facebook denkt dat je een geldige account hebt. — Lees verder bij datanews, 10/5/2016

Links:

  • Belgbook plugin (jammer genoeg enkel voor Chrome)
  • Belgbook
  • Nog beter: gebruik Tor om niet alleen de Facebook blokkade te omzeilen, maar algemeen zo anoniem mogelijk te surfen.

Check voor de aardigheid ook eens de websites van Europe vs Facebook en van het Facebook Liberation Army.

facebook-liberation-army