Spywareleverancier lekt gegevens van klanten en slachtoffers

Wolf Intelligence, een Duitse leverancier van spyware, heeft 20 gigabyte aan gegevens van klanten, slachtoffers en het bedrijf zelf gelekt. Onderzoekers van securitybedrijf CSIS Security vonden een webpagina die een zogenaamde update voor Google Chrome aanbood. De pagina bevatte malware voor Android, iOS en Windows, waarbij de iOS-versie niet echt functioneel was. Via de pagina en malware kwamen de onderzoekers uit bij een onbeveiligde command en control-server met informatie over de malware van de spywareleverancier, foto’s en audio van testtelefoons, data van slachtoffers en back-ups van de server. Ook vonden de onderzoekers een openbare Google Drive-map met gegevens. Wolf Intelligence levert spyware aan overheidsinstanties. — lees verder bij security.nl