35C3 is van start gegaan

Vandaag is in Leipzig de 35ste editie van het Chaos Communication Congress van start. We gaan er gemakshalve even van uit dat wie dit leest ondertussen wel weet waarover we het hebben. Dat bespaart ons de moeite van een inleiding en zo kunnen we je meteen doorsturen naar de linken hieronder. Die moeten er voor zorgen dat je ook vanuit je luie zetel de 35C3 – onder het motto Refreshing Memories – mee kan volgen. Nog tot en met 30 december. Enjoy!

Wie die luie zetel overigens liever tussen wat goed gezelschap zet, kan elke dag terecht in VoidWarraranties (Antwerpen) en HSBXL (Brussel). Beide hackerspaces zijn voor de duur van 35C3 alle dagen open van 11u tot minstens 23u. De beamer staat doorlopend op en je kan samen kijken naar een van de voordrachten. Live interactie is er via IRC.

Alle info over het congres vind je via de wiki.
Een overzicht van lezingen, workshops en co via het Fahrplan.

Maar waar u vooral naar uitkijkt, ook letterlijk, zijn natuurlijk de live streams. Die vind je op deze pagina. Wie een lezing gemist heeft, kan terugkijken via de stream dumps op de Relive! pagina. Dat is het ruwe materiaal dat na afloop van 35C3 weer verdwijnt. De afgewerkte video’s zelf worden dan weer zo snel mogelijk verzameld op de Releases pagina. Op die manier hoef je geen seconde van 35C3 te missen.