Suspicion

Datum » 31 03 2019
Locatie » In de Ruimte - Fransevaart 28 9050 Gent

Na 31 maart komt 1 april. Farce van de dag wordt de invoering van de vingerafdrukken op onze e-ID kaarten. Onnodig, onveilig en onethisch. En toch komen ze er. Weer een stap dichter richting controlemaatschappij.

We lusten het niet. Lang leve het verborgene, ode aan het ongeziene, een applausje voor het ongehoorde!

Verwacht een bloedmooie en interessante avond met One Man Party (Steve Slingeneyer, DJ-set op drum), Frans Grapperhaus (Cello solo), Brik Tu-Tok (muzikaal duo), BUREN (Performance), Partij voor de Poëzie (JAN DUCHEYNE), Nick Defour (spoken word) en Astrid Haerens (poëzie) naast een viertal sprekers die kort maar krachtig hun aanwezigheid zullen toelichten.

Om 16u gaan de liefhebbers van start met een workshop van de Liga voor mensenrechten: ‘”Ik heb niets te verbergen.” Hoe zeker bent u daarvan?’ Daarna komt de rest van de line-up aan de beurt. En dan gaan we dansen.

Simultaan en niet geheel los van de feiten zal eveneens de tentoonstelling ‘That-has-been / Traces as evidence’ te zien zijn.

Dit evenement is gekaderd binnen de actie “Vandaag een vinger. Wat morgen?” van De Verloren Burgers.

Evenement georganiseerd door Soirees van de Krommenaas i.s.m. Liga voor Mensenrechten. Het is een niet-gesubsidieerd evenement. Je betaalt na afloop zoveel als je de avond waard vond. Breng alvast bakken geld mee.

» Meer info