The Invisible Route in Hasselt

Datum » 13 06 2019
Locatie » Cultuurcentrum Hasselt - Kunstlaan 5 Hasselt

The Invisible Route is een stadskaart waarop Maarten Inghels alle publieke en private camera’s heeft gemarkeerd en de laatste route om onzichtbaar te blijven in de gecontroleerde publieke ruimte. The Invisible Route is een kunstobject dat op poëtische wijze het recht opeist om onzichtbaar te zijn. In 2017 maakte Inghels een eerste editie voor de voetganger in Antwerpen om van het noorden naar het zuiden door de stad te wandelen.

Voor het Festival van de Controle maakt Inghels nu een route om onzichtbaar Hasselt te doorkruisen. Hij nodigt iedereen uit om alle data over camera’s in de publieke ruimte van Hasselt te verzamelen. Zijn kaart beperkt zich tot het gebied binnen de R71. Straatnamen (met huisnummers) mogen gemaild worden naar mail@inghels.com. De nog lege kaart van Hasselt kan je ook downloaden en printen. Ingevulde kaarten mogen ingeleverd worden in CCHA.

Aan de hand van deze informatie werkt Inghels zijn kaart van Hasselt af. Op 13 juni 2019 leidt hij het publiek rond tijdens een poëtische wandeling doorheen Hasselt tijdens de finissage out of control? van het Festival van de Controle.

Maarten Inghels / The Invisible Route

» Meer info