Wat is er fout aan ACTA?

Edri sloot gisteren haar What’s Wrong With Acta Week af met een vijfde korte briefing. In de loop van de week werd dagelijks één A4 gepubliceerd waarin kort en duidelijk uit de doeken wordt gedaan waarom Acta een slechte zaak is. Maandag werd gestart met de impact op onze fundamentele burgerrechten, wat ons betreft de meest cruciale kritiek op het Acta verdrag. Met de What’s Wrong With Acta Week wil Edri burgers en vooral politici duidelijk maken wat de gevolgen zouden zijn als Acta effectief zou goedgekeurd worden. De vijf “briefings” zetten het allemaal nog eens netjes op een rijtje.

Een heleboel informatie over Acta en over wat je ertegen kan doen, vind je ook via La Quadrature du Net. Zij zorgden ook voor de video hieronder.

 

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.