Freedom Not Fear 2012 komt eraan

Wie er vorige keer bij was, zal er zeker opnieuw bij willen zijn. Wie er niet bij was, krijgt binnenkort de kans om te ontdekken wat hij of zij vorig jaar gemist heeft. Namelijk een extra lang weekend praten, luisteren, discussiëren en vooral netwerken met activisten uit heel Europa rond surveillance, controle en netneutraliteit.

We hebben het over de tweede editie van de Freedom Not Fear in Brussel. Die gaat dit jaar door van 14 tot 17 september, opnieuw in Mundo B. Het officiële persbericht komt eraan en binnenkort serveren we hier een reeks blogposts waarin we het programma verder uit de doeken doen. Maar nu alvast een paar “organisatorische” zaken.

Meer weten – Alle info vind je op de website en de wiki. Je vindt er onder meer het up-to-date schedule van de activiteiten en de workshops en alle praktische info die je nodig hebt.

Promo – Uiteraard ben je zelf meer dan welkom. Maar het is even belangrijk dat we het nieuws van de Freedom Not Fear zo breed mogelijk verspreiden. Je kan dat zelf doen, door deze post of de links naar website en wiki door te sturen. Of geef ons een seintje als je tips of suggesties voor pers en promo hebt.

Meewerken – Wil je op een of andere manier meewerken, heb je nog ideeën, ben je geïnteresseerd om tijdens het weekend een handje toe te steken? Aarzel dan niet en laat het ons weten. Freedom Not Fear wordt op vrijwillige basis georganiseerd en alle hulp is welkom.