EDRi lanceert Europese privacycampagne

We hebben het hier al eerder gehad over de ongeziene lobby campagne van (vooral Amerikaanse) bedrijven die onze privacy onder vuur nemen. Inzet is de herziening van de Europese regelgeving rond gegevensbescherming die momenteel volop aan de gang is. Daarom heeft EDRi samen met diverse internationale privacyorganisaties een nieuwe website privacycampaign.eu gelanceerd, in een poging om het anti-privacy offensief een halt toe te roepen.

Op de website vind je alle nodige info om euro- en andere parlementairen te bestoken met jouw bezorgdheid over je privacy. Stuur ze een gepersonaliseerd bericht en laat ze merken hoe belangrijk privacy en gegevensbescherming is. En vergeet ook niet op alle mogelijke manieren ruchtbaarheid te geven aan deze campagne. Omdat we onze privacy niet willen zien verdwijnen in het moeras van Amerikaanse lobbyisten.

Our data? Our decision!
privacycampaign.eu