GAS-boetes stimuleren creativiteit

GAS-Rouwbericht

Aan die vermaledijde GAS-boetes is er toch één goeie kant. Ze stimuleren duidelijk de creativiteit van hun critici. Zoals hierboven in het geval van de Liga voor Mensenrechten die met diepe droefenis het heengaan van De Democratische Rechtstaat meldt. Maar er is ook de hilarische oproep om een mailtje te sturen naar minister Milquet met de vraag om de GAS-reglementen van de 589 gemeentes en 195 politiezones op te sturen. Kwestie van als brave burger GAS-boetes in het hele land te kunnen vermijden. En er zijn natuurlijk ook  het lied tegen de GAS-boetes van een verontruste moeder  en de GASBOETEblues van Goes en de Gasten met een opmerkelijke gastrol voor ‘Eddy Wally’. De Morgen surfte dan weer door de satire die door de GAS-boetes wordt uitgelokt. Veel humor, maar de nasmaak blijft wel heel bitter.