Freedom Not Fear 2014

FNF2014

Freedom Not Fear van 26 tot 29 september 2014 @ Mundo-B Brussel.
Lees hier meer.

Een selectie uit het aanbod:

  • Keynote op vrijdag (19u) met Simon Davies, gevolgd door een debat met Paul Nemitz.
  • Workshops op zaterdag: TTIP met Glyn Moody & Access, een FAQ over het Right to be Forgotten door de KULeuven, What we can do to fight surveillance – Electronic Frontier Foundation, De uitdagingen rond netneutraliteit
  • Workshops op zondag: Europese regelgeving rond dataretentie en PNR – Ralf Bendrath, Alexander Sander, EDRi over de Europese instellingen en hoe je als burger mee invloed kan uitoefenen, Keysigning session, Screening van “The Internet’s Own Boy” een film over activist Aaron Swartz
  • Een volledig overzicht van de workshops en activiteiten 2014 vind je hier.

fnf2014-posterapero