Schrijf je in voor de uitreiking van de Big Brother Awards

Vrijdag 13 oktober reikt de Liga voor Mensenrechten voor de zevende keer de “prestigieuze” Big Brother Awards uit. Alle info en alle nominaties vind je via de website bigbrotherawards.be. Maar een paar dingen willen we toch nog eens extra in de kijker zetten.

De Publieksprijs en de Juryprijs worden dit jaar uitgereikt door de onvolprezen Nigel Williams tijdens een speciale ‘Big Brother – conference’. Gratis bij te wonen vanaf 19u, maar wel even vooraf inschrijven via de website. Na afloop (20u30) kan je gezellig napraten met een glas in de bar.

Wil je meer weten over privacy en over de vijf nominaties? Kom dan naar het namiddagprogramma waarin voor elke nominatie een inhoudelijke sessie voorzien is. Het volledige programma vind je op de website, waar je je ook kan inschrijven. Met datapanik zorgen we voor een informele babbel over onze nominatie tussen 18u en 19u.

En over nominaties gesproken. Stemmen voor de Publieksprijs kan nog tot 12 oktober 23u59. En uiteraard willen we u niets opdringen, maar de nominatie van datapanik vind je onder de noemer “Al uw verplaatsingen zijn verdacht”. Zou het niet mooi zijn als we de publieksprijs zouden kunnen schenken aan dat spinnenweb van zogenaamd slimme camera’s, nummerplaatparkeren, passagiersgegevens die bijgehouden worden en aan al die andere evoluties die er voor zorgen dat we ons niet langer anoniem kunnen verplaatsen?

Dus ga naar de website, stem op je favoriete kandidaat en, vooral, schrijf je in voor de uitreiking op vrijdag 13 oktober in de KVS in Brussel.