34C3 is van start gegaan

Vandaag is in Leipzig de 34ste editie van het Chaos Communication Congress van start. We gaan er gemakshalve even van uit dat wie dit leest ondertussen wel weet waarover we het hebben. Dat bespaart ons de moeite van een inleiding en zo kunnen we je meteen doorsturen naar de linken hieronder. Die moeten er voor zorgen dat je ook vanuit je luie zetel de 34C3 – onder het motto tuwat! – mee kan volgen. Nog tot en met 30 december. Enjoy!

Wie die luie zetel overigens liever tussen wat goed gezelschap zet, kan elke dag terecht in VoidWarraranties. De Antwerpse hackerspace is alle dagen open van 11u tot minstens 23u. De beamer staat doorlopend op en je kan samen kijken naar een van de voordrachten. Live interactie is er via IRC. Spring binnen!

En dan nu de links.

Maar waar u vooral naar uitkijkt, ook letterlijk, zijn natuurlijk de live streams. Die vind je op deze pagina, netjes opgedeeld per zaal. Wie een lezing gemist heeft, kan terugkijken via de stream dumps op de Relive! pagina. Dat is het ruwe materiaal dat na 34C3 weer verdwijnt. De afgewerkte video’s zelf worden dan weer zo snel mogelijk verzameld op de Releases pagina. Op die manier hoef je geen seconde van 34C3 te missen.