[BBA 2013] ANPR en Shurgard winnen Big Brother Awards

bba-logo-smallGisteravond werden in de Gentse Vooruit voor de derde keer de Big Brother Awards uitgereikt. De publieksprijs ging naar Big Brother op de werkvloer. De juryprijs ging naar automatische nummerplaatherkenning. Twee oververdiende winnaars van de schandprijs voor de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar. Over de avond zelf (boeiend, aangenaam, gezellig, geslaagd, interesssant, enzoverder) kan u hier een van de volgende dagen meer lezen. In afwachting kan je via de links hieronder alvast een heleboel goede redenen vinden waarom beide winnaars hun prijs meer dan verdiend hebben.

Automatische nummerplaatherkenning

  • Wie weg is is gezien. Nummerplaatherkenning als opstap naar een permanente gedragsobservatie.
  • dossier op de website van de Big Brother Awards

Big Brother op de werkvloer

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.