Art & Surveillance /// 7/24:30 Technologie, mon amour

De Ligue des Droits de l’Homme organiseert van 23 tot 28 februari een themaweek rond mensenrechten en nieuwe technologieën. Met een heleboel debatten, ateliers en films. Het programma is te uitgebreid om hier volledig weer te geven, maar we doen een kleine greep uit de thema’s die aan bod komen: biometrie, e-Health, web 2.0, rfid, camerabewaking en meer.

De week opent op dinsdag 23 februari met de uitreiking van de Orwell Awards, “remise de prix récompensant le meilleur du pire en matière d’utilisation de nouvelles technologies”. En evenmin te missen: op zaterdag 27 februari is er een bewakingscamerawandeling in het centrum van Brussel onder begeleiding van vzw Constant. Start om 15 uur, kostprijs 2 euro, reserveren verplicht.

Volledig programma in pdf.
Info en reservaties : reservations@liguedh.be of 0471/30.44.90 of 02/209.62.80