Art & Surveillance /// Expo “(No) Privacy” in Utrecht

(NO) PRIVACY. Hoe zichtbaar willen we zijn? En hoeveel invloed hebben wijzelf nog op de verspreiding van onze (visuele) informatie? De huidige netwerksamenleving, waarin we worden overspoeld door nieuwe technologische mogelijkheden, biedt kansen en bedreigingen die vragen om bezinning. Deze vragen staan centraal in de tentoonstelling “(No) Privacy” van Fotodok in Utrecht, met werk van bijna twintig binnen- en buitenlandse kunstenaars.

Deelnemende kunstenaars: Laia Abril, Henk Burger & Anne Lichthart, Holly Herndon, Tomas van Houtryve, Yves Kerckhoffs, Sifra Kock, Jan Koster, Rafael Lozano-Hemmer, Daniel Mayrit, Simon Menner, Yann Mingard, Ruben Pater & Jaap van Heusden, Milan Rijnders, Hito Steyerl, Jens Sundheim & Bernhard Reuss en Maarten Tromp.

“(No) Privacy” van 6 september tot 25 oktober 2015 in Utrecht.