Art & Surveillance /// De Warme Winkel & Wunderbaum spelen “Privacy”

Een theaterstuk waarin acteurs Ward Weemhoff en Wine Dierickx de grens tussen publiek en privé opzoeken.

wunderbaum-privacy

Twee eigenzinnige acteurscollectieven slaan de handen ineen voor een voorstelling over privacy. Wat is in deze tijden van sharing en liking een begrip als privé nog waard? Hoeveel laat je als acteur van jezelf zien? Acteurs Wine Dierickx (Wunderbaum) en Ward Weemhoff (De Warme Winkel) – ook in het echte leven een koppel – gaan op zoek naar de grenzen aan onze privacy. Ze laten zich inspireren door bekende performances uit de beeldende kunst, waarin kunstenaars hun eigen leven en sores gebruiken om de grenzen te verkennen tussen wat publiek en wat privé is. Ook Wine en Ward geven zich helemaal bloot in dit onderzoek naar privacy en echtheid in het theater.

Privacy van Wunderbaum & De Warme Winkel
Concept, tekst en spel: Ward Weemhoff & Wine Dierickx
Speellijst