Art & Surveillance /// Meer tableaus van The Limping Messenger

In een eerdere post over drones hebben we al eens gebruik gemaakt van een tableau van Tjebbe van Tijen. Zijn onderwerpen gaan vele richtingen uit, maar recent zijn er op The Limping Messenger weer een paar verbeeldingen verschenen die aansluiten bij de thema’s van dit blog. Omdat we houden van de tegendraadse manier waarop van Tijen woord en beeld laat spreken, linken we ze hier graag nog eens door.

Vooral deze is boeiende lectuur: Airlift your data: alternatives for a blockaded internetEn verder ook: Massa-arrestatie van Meeloophooligans / Hooligans sport for ephemeral fame

“Hooligans zijn een product van de vermaaksindustrie en in het veranderen van de culturele waarden van die industrietak zal de oplossing van het hooligan probleem gezocht moeten worden, om het even of het nu om een voetbalstadion of een strandfeest bij Hoek van Holland gaat.”