Art & Surveillance /// Ze staan er en ze zijn fantastisch

Ze staan er, de Eyestalkers van Front404. En wie ze in levende lijve gezien heeft, zal het roerend met ons eens zijn: ze zijn fantastisch. De foto’s hieronder geven al een mooie impressie. Maar om er ten volle van te genieten, moet je ze eigenlijk zelf in beweging gaan bekijken. Dat kan nog tot dinsdag 3 juni. Place to be is de Meerseniersstraat in Gent. Voor wie de stad een beetje kent: het is het straatje dat van de Vrijdagmarkt richting houten brug en Oudburg loopt.

Heb je zelf foto’s genomen, stuur ons dan gerust een link door waar we die kunnen bekijken. En voor wie het nog niet zou weten, de Eyestalkers staan er in de aanloop naar de Big Brother Awards die op 4 juni in de Zebrastraat uitgereikt worden. Stemmen voor de Publieksprijs kan nog tot maandag. Reserveren voor de uitreiking doe je via de website.